Kilmer davkariji dolžan pol milijona

Foto: Žurnal24 Val Kilmer (31. december 1959)
Tudi igralec Val Kilmer se je zaradi neplačanih davkov znašel v središču škandala.
Oglej si celoten članek

Oblasti v zvezni državi Nova Mehika so Valu Kilmerju izdale zahtevo za izplačilo pol milijona dolarjev (približno 373 tisoč evrov) neplačanih davkov za leto 2008. Ameriški mediji poročajo, da igralec ne bi smel imeti težav s plačilom zneska, kar pa očitno ne drži, saj se že več kot eno leto trudi prodati posestvo v Santa Feju.

Igralec je ranč sprva prodajal za vrtoglavih 33 milijonov dolarjev (24,6 milijona evrov), kmalu pa je ceno spustil za kar 10 milijonov dolarjev. Obupani igralec je oktobra 2010 ceno še enkrat znižal, in sicer na 18,5 milijona dolarjev (13,8 milijona evrov), posestva pa mu kljub temu še vedno ni uspelo prodati.

Zaenkrat ostaja neznano ali se je hotel Kilmer izogniti plačilu davkov ali pa so za slabo poslovanje krivi njegovi menedžerji. Ima pa igralec kljub vsemu srečo, da državi dolguje „le“ pol milijona.

Med slavnimi davčnimi utajevalci so še Nicolas Cage, Wesley Snipes, Willie Nelson in Marc Anthony.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.