Kim in Kanye: Konec zakona zaradi njegove bolezni?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Bo razpadel še en zvezdniški zakon?
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je v resničnostni seriji Keeping up with the Kardasians spregovorila o težkem obdobju, ki ga preživljata s soprogom, glasbenikom Kanyejem Westom. Njuni trije otroci ju seveda razveseljujejo, obenem pa predstavljajo veliko dela, je povedala Kim. Za ljubezenske trenutke v dvoje tako ni veliko časa, saj sta oba tudi zelo zaposlena s svojima karierama. Ko pa le najdeta nekaj prostih trenutkov, pa njuno zvezo obremenjujejo Westove psihične težave. Da ima bipolarno motnjo, je Kanye, ki želi, da ga sedaj vsi imenujejo Ye, razkril s svojim novim albumom. Na naslovnici namreč piše: "Sovražim biti bipolaren. Krasno je.“

Kanye ves čas menjava svoje razpoloženje in tudi mnenje. Kim naj bi pred kratkim močno ujezila njegova napoved, da se seli v Čikago, v mesto, kjer je odraščal. Lepotica si namreč želi ostati v Kaliforniji. Poleg tega je Kim razkrila, da se njen mož vedno pogosteje vmešava v njene posle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:18 3. Oktober 2018.

    oba sta zrela za psihiatrijo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.