Kim in Kanye naredila nekaj nepričakovanega

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko sta napovedala svojo veliko poroko, sta se zdaj odločila za nekaj drugačnega.
Oglej si celoten članek

Zaročenca Kim Kardashian in Kanye West sta napovedala, da se bosta poročila v Franciji 24. maja, vendar sta po navedbah TNZ popolnoma spremenila načrte. Poročila se bosta v ožjem krogu brez večjega pompa, to pa naj bi se zgodilo še ta teden.

Priskrbela sta si že dovoljenje za poroko, ne bosta pa se poročila nekje na očeh javnosti, temveč bo uradna oseba prišla k njima domov, kjer bosta imela majhen in zasebni poročni obred.

Po poroki, ki bo legalno sklenjena v Kaliforniji, pa bosta imela v Parizu, kot sta napovedala, še razkošno poročno slavje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.