Kim in Kanye se lahko skrijeta

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Če ste mislili, da Kim in Kanye pretiravata s pripravami na poroko, še niste videli videa Janice in Bamba.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian in Kanye West sta že pred nekaj meseci dala vedeti, da bo njuna poroka eden izmed največjih dogodkov leta, a pred kratkim sta dobila konkurenco. Vendar ne zvezdniško, kot bi marsikdo pričakoval. Bambo Obaro in Janice Jentz sta navadna smrtnika, uspešna odvetnika iz San Francisca, ki si bosta usodni da dahnila julija, pred tem pa sta posnela video, ki velja kot nekakšno vabilo na poroko, a bolj spominja na napovednik kakšnega hollywoodskega filma.

Svojo poroko sta poimenovala Boss Wedding (Šefovska poroka, op. p.), v videu pa sporočata, da bosta formalna vabila poslala v kratkem. Glede na to, kako velike so njune priprave na poroko, si lahko samo mislimo, kakšen bo šele veliki dan. Video si lahko ogledate tukaj. Kim in Kanyeja bi moralo skrbeti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.