Kim je odstranila vsa ličila

Foto: Žurnal24 Kim Kardashian
Zvezdnica Kim Kardashian je odstranila debelo plast pudra, rdečila in šminke in pokazala, kako jo je obdarila mati narava. Razgaljeni obraz je nato nastavila fotografom revije Life&Style.
Oglej si celoten članek

Slavno starleto Kim Kardashian je sicer težko ujeti nenaličeno, a 29-letna zvezdnica pravi, da si ličila nadene samo zato, da nadgradi svojo lepoto.

 

"Naličena sem videti bolj spočita. Šminko in puder dodam zato, ker potem nisem videti bleda, saj želim, da se barva obraza sklada z barvo mojega telesa, ki je temnejše," je razložila Kim in dodala, da se zelo rada ureja.

 

Foto: Žurnal24 Kim Kardashian

"Ličila so zelo zabavna, čeprav so le modni dodatek. Vseeno pa je najpomembneje, da se človek počuti dobro v svoji koži."

 

Razgaljena

In ravno zato, ker Kim premore veliko samozavesti, se je določila, da se brez ličil fotografira za revijo Life&Style.

 

Starleta zatrjuje, da je na fotografijah popolnoma nenaličena, a so imeli vizažisti vseeno nekaj dela. Naredili so nekaj osnovnih popravkov, ki so potrebni pred vsakim fotografiranjem, na ustnice pa so ji nanesli le kanček bleščila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.