Kim jih že veselo kaže

Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian
Starleta Kim Kardashian, ki se je po porodu končno spet pokazala v javnosti, nas že nekaj dni razveseljuje s svežimi fotografijami. Tokrat nam je dan polepšala s pogledom na njeno bujno oprsje.
Oglej si celoten članek

Kim se z izbrancem Kanyejem Westom trenutno mudi v Parizu, kjer sta se udeležila tedna mode. Tam so vse oči uprte v novopečeno mamico, ki se je po dveh mesecih skrivanja končno pokazala v javnosti.

Ameriška starleta pa pozornosti ne vzbuja samo zaradi svoje pojave, temveč tudi z modnimi opravami, saj je en dan prava polomija, že naslednjega pa nas spet navduši. No, včeraj nam je bil njen modni izbor sicer všeč, a zvezdnica je morda pretiravala s (pre)velikim dekoltejem, ki je kazal tudi nedrček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.