Kim Kardashian čaka maraton na operacijski mizi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po porodu bo Kim Kardashian v roke vzel lepotni kirurg.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian bo čez nekaj tednov rodila drugega otroka. Po porodu pa 35-letnica ne bo počivala, ampak se pripravljala na leptoni maraton. Če gre verjeti medijem, se bo Kim zelo hitro spet podala v bolnišnico, saj jo čaka več lepotnih posegov. Med drugim naj bi bila naročena na liposukcijo, poseg na dojkah in trebuhu.

Njena mama Kris Jenner naj bi njene načrte podpirala, njen mož Kanye West pa nad lepotnimi popravki ni navdušen. Njegova mama je namreč po plastični operaciji umrla ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.