Kim Kardashian grozili in jo oropali v hotelski sobi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Parizu sta jo oropala dva moška, zamaskirana v policista. V njeni hotelski sobi sta jo pridržala in ji grozila s pištolo.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian sta v Parizu dva moška, zamaskirana v policista, oropala v njeni hotelski sobi, kjer sta ji grozila tudi s strelnim orožjem. V sobi sta jo pridržala, dokler nista vzela vsega, kar se jima je zdelo vredno ropa. Kim je po besedah svoje tiskovne predstavnice zelo pretresena, a fizično ni poškodovana. njena predstavnica je danes zjutraj medijem sporočila, da so zvezdnico oropali za 8,7 milijonov funtov nakita.

Za enkrat še ni znano, če sta bi v času ropa z njo tudi njena otroka. Kim je v francosko prestolnico odpotovala na teden mode skupaj s svojo mamo Kris Jenner in s sestrama Kourtney in Kendall. Njen mož Kanye West je imel v času ropa koncert v New Yorku, ki ga je zaradi incidenta predčasno prekinil. Pevec se je oboževalcem opravičil in odvihral iz odra: "Se opravičujem, za družinsko krizo gre."

Pred kratkim je Kim pred hotelsko sobo napadel tudi Ukrajinec, ki nenehno nagaja zvezdnikom. Ta jo je želel ugrizniti v zadnjico.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.