Kim Kardashian ima hude težave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kim Kardashian trpi za hudo obliko jutranje slabosti, zaradi katere zjutraj le težko zleze iz postelje.
Oglej si celoten članek

Včeraj je svet obkrožila novica, da Kim Kardashian in Kanye West pričakujeta drugega otroka. Kot je znano, je imela Kim z zanositvijo velike težave. S Kanyejem sta se več mesecev trudila spočeti otroka in hodila od ginekologa do ginekologa.

Čeprav je veselje veliko, pa Kim trenutno nima veliko razlogov za smeh, saj ji je ves čas slabo. "Če povem po pravici, slabo mi je zjutraj, čez dan in tudi ponoči. Komaj vstanem iz postelje,“ je povedala lepotica in dodala: "Ta nosečnost se od prve razlikuje, kljub temu sem hvaležna, da sem noseča, saj sem že izgubljala upanje. Vseeno mi je, kako slabo mi je.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.