Kim Kardashian ima novo barvo las

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia Kim Kardashian Foto: Profimedia Kim kardashian Foto: EPA kim kardashian
Temnolasa lepotica je postala blondinka.
Oglej si celoten članek

Starleto Kim Kardashian so v Parizu ujeli z novo barvo las in tudi novo pričesko. Lepotica se je znebila svojih dolgih kodrov in si lase pobarvala na svetlo. Kot je povedala Kim, je navdih dobila pri znani mojstrici ličenja Joyce Bonelli, postrigel pa jo je frizer slavnih in bogatih Gregory Russel.
Nam je bolj všeč z dolgimi lasmi. Vam? Glasuj v anketi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.