Kim Kardashian je zaročena

Foto: Žurnal24 Kim Kardashian, Kris Humphries
Ameriška starleta Kim Kardashian je le dočakala zaročni prstan. Njen fant Kris Humphries jo je prejšnji teden zasnubil.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian so se uresničile sanje, ko je pred enim tednom vstopila v svoj dom na Beverly Hillsu. Njen fant Kris Humphries jo je namreč na enem kolenu čakal v spalnici, kjer je z rdečimi vrtnicami zapisal Se boš poročila z mano?

 

"Tega niti približno nisem pričakovala, sem v šoku. Nikoli si nisem predstavljala, da se bo to zgodilo doma, in sploh si nisem mislila, da se bo to zgodilo zdaj," je v ekskluzivnem intervjuju za revijo People povedala 30-letna zvezdnica.

 

Kris je svoji izbranki nadel 20,5-karatni diamantni prstan, ob tem pa je dejal: "Vedel sem le, da si želi velikega," je pojasnil košarkar, ki je od svoje zaročenke mlajši štiri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.