Kim Kardashian na rdeči preprogi zasuli z moko

Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: FameFlynet Pictures Kim Kardashian
Za resničnostno zvezdnico je bil sinoči vsekakor buren večer – na rdeči preprogi je namreč doživela bombni napad z moko.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian očitno res ni najbolj priljubljena zvezdnica. Resničnostna starleta je namreč sinoči ob promociji svoje najnovejše dišave True Reflection v hotelu London v Los Angelesu doživela "beli tuš" – neznana Azijka je od zadaj nanjo stresla vrečko belega prahu, ki se je po preiskavi policistov sicer izkazal za navadno moko.

Kim se je po incidentu očedila v zasebnih prostorih in se zatem vrnila na zabavo, medtem ko se je zgodba napadalke končala s policijskim priporom. "To je verjetno najbolj nora, nepričakovana, čudaška stvar, ki se mi je kdaj zgodila," je dogodek zatem komentirala Kim, ki sicer proti svoji skrivnostni napadalki ne namerava vložiti tožbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.