Kim Kardashian ne more zanositi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriški mediji poročajo, da se Kim Kardashian in Kanye West zaman trudita spočeti drugega otroka. Po pomoč sta se obrnila na zdravnike.
Oglej si celoten članek

North je stara že 18 mesecev. Njena slavna starša Kim Kardashian in Kanye West bi ji rada poklonila bratca ali sestrico, a njuna želja že dalj časa ostaja neizpolnjena. Zvezdnika sta se sedaj po pomoč obrnila k strokovnjakom, ki pa zanju po poročanju Life & Style niso imeli dobrih novic. V kliniki za umetno oplojevanje naj bi jima razložili, da obstaja verjetnost, da Kim nikoli več ne bo zanosila.

Lepotica je s plodnostjo imela že prej težave. Da je zanosila z North, meji na čudež, saj so ji pred tem kar trije zdravniki napovedali, da ne bo imela svojih otrok.

Kim si že od nekdaj želi velike družine, saj je v takšni tudi odraščala. Na vprašanje, ali načrtuje drugega otroka, je pred kratkim povedala: "Poskušava zanositi. Vse je v božjih rokah.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.