Kim Kardashian se bo znebila svojega zaščitnega znaka

Foto: Profimedia
Adijo, rit(ka).
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian naj bi se po poročanju Radarja odločila za zmanjšanje zadnjice, s pomočjo katere je zaslovela po vsem svetu. Za to naj bi se po besedah vira odločila, ker težko najde oblačila. Večino stvari mora lepotici namreč narediti šivilja in tega je sedaj sita. Poleg tega Kim še ni pozabila sramote, ki jo je doletela lani, ko so v javnost prišle neretuširane fotografije njene zadnje plati, na katerih se je "svetil" celulit. Kardashianova je takrat doživela živčni zlom, verjetno tudi zato, ker je izgubila mnogo sledilcev na družabnih omrežjih. Ti so bili nanjo jezni, ker jim je s popravljenimi fotografijami lagala.

Foto: Žurnal24 Kim Kardashian

Kakor koli že, ritka ne bo izginila čez noč. Maščobo, ki so jo po besedah medija pred leti vstavili v Kimino zadnjico, bodo odstranjevali postopoma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:14 14. Januar 2018.

    Nikoli nisem razumela, da si nekatere želijo velikih riti ...

  • 09:20 14. Januar 2018.

    Ahaha kaj bo pa še ostalih 50 milijonov žensk ki so v fitnesih garale za tako grdo veliko rit pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.