Kim Kardashian se je vrnila na Instagram

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Trenutek, ki so ga njeni oboževalci čakali, se je končno zgodil. Kim se je vrnila na Instagram.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je do napada v Parizu veljala za kraljico družbenega omrežja Instagram in je svojih skoraj 90 milijonov sledilcev vsakodnevno obveščala o svojem življenju. Objavljala je družinske fotografije, svoje na pol gole selfieje in seveda, vse kar spada k njenemu prestižnemu vsakdanu.

Prav to, redno objavljanje fotografij, kje je in kaj vse ima v lasti, ko je, kot se zdi, 'pokopalo'. Napad na zvezdnico naj bi se zgodil, ker je nekaj dni pred prihodom v Pariz objavila fotografijo diamantnega prstana, ki je vreden kar 4 milijone dolarjev.

No, po malo več kot treh mesecih, se je Kim vrnila in s svojimi sledilci delila družinsko fotografijo, na kateri sta ona in mož Kanye West ter otroka North in Saint. Kim je s fotografijo verjetno želela zanikati govorice, da se z možem ločujeta in da imata v zakonu težave, odkar je Kanye doživel živčni zlom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.