Kim Kardashian tudi poje

Foto: Žurnal24 Tridesetletnica se je preizkusila še kot pevka. (Foto: Flynet)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kim Kardashian je igralka, manekenka, televizijka in modna oblikovalka. Zdaj pa še novopečena pevka.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je novo leto pričakala v Las Vegasu, kjer pa je izkoristila svojo slavo za predstavitev svoje skladbe z naslovom Turn it up. Besedilo zanjo je napisal pevec in producent The-Dream.

Pred nastopom pa je svoje oboževalce tudi nagovorila: "Živjo, nisem nameravala, ampak sem naredila pesem z glasbenikom The-Dreamom in je res zabavna. Upam, da vam bo všeč!"

Zagotovo bo skladba uspešnica, saj se je The-Dream podpisal tudi pod uspešnici Umbrella pevke Rihanne in Single Ladies, ki jo prepeva Beyoncé.

Kim je za skladbo že posnela videospot s priznanim ameriškim režiserjem videospotov in filmov Hypom Williamsom. V videospotu nastopi tudi njena nekdanja ljubezen, raper Kanye West.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.