Kim Kardashian, umakni se, prišla je Demi, ki rada telovadi gola

Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose
Britanka za šalo pometa s konkurenco ...
Oglej si celoten članek

26-letni britanski fotomodel Demi Rose je ena najbolj vročih zemljank, ki je zaslovela s svojim dekliškim obrazom v kombinaciji z razkošnimi oblinami. Mnogi so jo zato okronali za britansko Kim Kardashian, Demi pa ima na Instagramu že več kot 17 milijonov sledilcev. Mlada seks bomba zagotavlja, da so njene obline in ozek pas povsem naravne, te dni pa je na eni izmed prireditev v Londonu navdušila v obleki s trakci, ki je prekrivala le najbolj intimne predele. Podobno obleko je v preteklosti nosila tudi Kim.

Foto: Profimedia Kim Kardashian

Demi na družbenih omrežjih draži tudi s povsem golimi fotografijami, pred kratkim je, na primer, pokazala, kako telovadi brez ene same krpice. Aktivna pa je tudi na profilu z erotičnimi vsebinami Only Fans. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:54 6. Avgust 2021.

    Uboge punce, da si morajo svoj ego in denarnico na tak način polniti. Tele gromozanske riti pa ne ve no, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.