Kim Kardashian z golo fotografijo utišala zlobne jezike

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian je, da bi utišala govorice, da se le pretvarja, da je noseča, na družbenem omrežju objavila svojo golo fotografijo.
Oglej si celoten članek

"Najprej so govorili, da ne morem biti noseča, ker sem presuha, nato so govorili, da se zagotovo pretvarjam, ker sem predebela. Bolj suha sem videti, kadar me fotografirajo pred obrokom, bolj debela pa sem videti, ko me fotografirajo po jedi. Vse je del procesa. Mislim, da me vsi dovolj dobro poznate in veste, da bi vam povedala, če bi imela nadomestno mater. Vsako telo je drugačno, vsaka nosečnost je drugačna. /.../ Srečna sem, da sem noseča, in še bolj srečna, da za zdaj še nimam preeklamsije, zato tudi nimam težav z zatekanjem. Pravijo tudi, da je telo videti drugače, če pod srcem nosiš dečka,“ je ob golo fotografiji zapisala Kim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.