Kim Kardashian že izbrala ime za otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnica Kim Kardashian pravi, da je prepričana, da pod srcem nosi deklico, zato je zanjo že izbrala ime.
Oglej si celoten članek

Kim je že od nekdaj všeč ime Liv, zato se je odločila, da bo svojega prvega otroka, če bo punčka, poimenovala kar tako. Ime jo je navdušilo predvsem zaradi igralke Liv Tyler, tako pa se imenuje tudi eden izmed klubov v Miamiju, ki ga rada obiskuje. "Ime Liv ji je všeč že od majhnega, poleg tega pa je velika oboževalka igralke Liv Tyler," je za časnik Daily Star izdal vir.

Zvezdnica, ki naj bi bila noseča že tri mesece, naj bi bila prepričana, da bo rodila hčerko, zato še ni izbrala imena za fantka. "Ženski čut ji pravi, da bo imela hčerko," je še izblebetal vir.

Sicer pa se o Kimini nosečnosti zadnje dneve na veliko govori, med drugim se je izvedelo, kje sta spočela otroka ter da sta zavrnila velikodušno ponudbo za prve otrokove fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.