Kim še kar nosi pretesne čevlje

Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian
Noseči zvezdnici Kim Kardashian očitno še vedno ni jasno, da v visoki nosečnosti noge zatekajo ter da bi potrebovala bolj udobne, predvsem pa širše čevlje.
Oglej si celoten članek

Potem ko je pred nekaj dnevi sama objavila fotografije otečenih nog, ki jih je stlačila v čevlje znamke Givenchy, pri tem pa so pustili odtise, se Kim Kardashian še ne bo odpovedala čevljem z visoko peto. Morda bi to še spregledali, čeprav je priporočljivo, da nosečnice petk ne nosijo, vendar ne moremo mimo čevljev, ki jih je obula tokrat. Kaj pa menite vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.