Kim si želi imeti veliko otrok

Foto: Žurnal24 Kim Kardashian
Temnolasa starleta Kim Kardashian je razkrila, da si že od nekdaj želi imeti veliko otrok.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian si očitno že neznansko želi postati mama. Kot je zaupala medijem, si želi imeti veliko otrok, najraje štiri. "Pred nekaj leti sem si jih želela šest," je dodala.

Kljub veliki želji pa se ji ne mudi. Še posebno po tem, ko je pri svoji sestri Kourtney videla, da to ni lahko delo. "Prav zato želim z otroki še malo počakati," je dejala lepotica, ki se trenutno videva z Milesom Austinom.

Kimina sestra Kourtney je povedala, da sicer ne bi imela nič proti še enemu otroku, vendar ne poskuša namerno zanositi. "Kakorkoli se bo zgodilo, bo dobro, bomo videli," je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.