Kim spominja na porno zvezdo

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian
Kim Kardashian je, odkar je postala mamica, spremenila svoj stil oblačenja, in to ne ravno na bolje ...
Oglej si celoten članek

Mrežasta in prosojna oblačila, lateks, dekolteji do popka … Kim Kardashian svoje obline v zadnjem času raje odriva kot zakriva. To je nazadnje dokazala na pariškem tednu modne, na katerem je prisotne vsak dan presenetila z novim, vse bolj izzivalnim in za marsikoga tudi vse bolj neokusnim videzom.

Nekateri namigujejo, da je Kim v veliki krizi. Mediji se namreč bolj kot z njo ukvarjajo z njeno sestro Kendall Jenner, ki je v svetu mode vedno bolj uspešna, in to tudi brez škandalov in izzivalih oblačil.

Kakor koli že, Kim se na mnenja požvižga. Njenemu soprogu Kanyeju Westu je njen novi stil namreč več kot všeč. "S Kanyejem sva celo noč prebedela, da bi osvežila mojo garderobo,“ je pred kratkim na Twitterju zapisala Kim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.