Kim v Jeruzalemu krstila hčer

Foto: Profimedia kanye west Foto: Profimedia kanye west Foto: Profimedia kim kardashian
Kim Kardashian in Kanye West sta v katedrali v Jeruzalemu krstila hčerko North.
Oglej si celoten članek

North je krstil armenski duhovnik, je potrdila družina Karadshian. Slavna družina je v Tel Aviv prispela iz Armenije, kjer sta si Kim in Khloe ogledati deželo svojih prednikov.

Čas za obisk je bil skrbno izbran, saj sovpada s 100. obletnico pobojev v Armeniji, ki ga je papež označil za genocid in si s tem nakopal jezo Turkov.

"S sestro poskušava opozoriti na genocide in poboje ljudi na splošno in ne le na armenski genocid. Vedenje je moč,“ je na Twiterju zapisala Khloe, ki je z uporabo besede genocid verjetno prav tako  užalila Turke. To je priznala tudi Elizabeth Chouldjian, tiskovna predstavnica armenskega nacionalnega komiteja v ZDA. "Obisk družine Kardashian v Armeniji je pozornost svetovne javnosti usmeril na Armenijo in genocid, ki se je zgodil v tej državi. Kardashianovi so z obiskom škodili turški kampanji, s katero zanikajo genocid,“ je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.