Kimin bivši napumpal svojo nekdanjo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Kris Humphries naj bi kmalu postal očka.
Oglej si celoten članek

NBA zvezdnik Kris Humphries po razhodu od Kim Kardashian, s katero sta bila poročena razvpitih 72 dni, očitno le ni bil tako čustveno razrvan, kot je zatrjeval. Njegovo nekdanje dekle, Myla Sinanaj, je namreč razkrilo veselo novico, da pod srcem že tri mesece nosi Krisovega otroka, poroča TMZ. Myla naj bi sicer otroka želela vzgajati sama, saj se počuti, da jo je Kris izdal, saj je grdo govoril o njuni zvezi.

Nosečnost bi lahko za Krisa, ki naj bi bil ob novici o Mylini nosečnosti šokiran, sicer pomenila tudi določene težave, saj njegovi ločitveni postopki s Kim še vedno niso zaključeni.

"To je velik šok za Krisa. Poklical je Mylo, ki mu je potrdila, da je noseča in da je otrok njegov," je medijem zaupal neimenovani vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.