Kimin dekolte si je dobro ogledal Pariz

Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian
Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je med pariškim tednom mode velikodušno kazala svoje bujno oprsje.
Oglej si celoten članek

Kim se ta teden mudi v Parizu, kjer si z zaročencem Kanyejem Westom ogledujte modne revije na pariškem tednu mode. Eno izmed teh sta si ogledali tudi njeni bujni prijateljici v nedrčku, so šaljivo zapisali na spletni strani Eonline.com.

Zvezdnica ju je namreč nehote kazala na modni reviji Stéphane Rolland, ko je nosila pajac v srebrni barvi. Zgornji del ji je vztrajno uhajal narazen; Kim si je dekolte ves čas popravljala in skrbela, da njen modrček v kožni barvi ni vzbujal preveč pozornosti, a žal zaman. Njeno težavo so opazili vsi, tudi paparaci, ki so vse skupaj ujeli v objektiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.