Kimina dvojnica ima premajhno rit

Foto: Žurnal24 kim kardashian
Kim Kardashian je v muzeju voščenih lutk Madame Tussaud predstavila svojo dvojnico, ki ima po mnenju njene mame premajhno zadnjico.
Oglej si celoten članek

Včeraj je ameriška starleta Kim Kardashian pred oboževalci in obiskovalci londonskega muzeja odkrila svojo voščeno lutko. "Tako neverjetno je stati poleg moje voščene verzije!" je navdušena rjavolaska zapisala na svojem blogu.

Dolgonoga Kim je na odprtju nosila rdečo oprijeto obleko, ki je lepo poudarila njeno zadnjico, pa tudi lutkino, saj je voščena dvojnica prav tako oblečena v rdečo obleko.

Voščeno lepotico si je pred odkritjem podrobneje ogledala Kimina mama, Kris Jenner, ki je svoji hčeri iskreno povedala, kaj si o njej misli. "Zadnjica bi lahko bila večja. Tvoja je veliko večja kot ta!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.