Kimina polsestra obsedena s Kanyejem

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najstniška polsestra slavne Kim Kardashian je obsedena z njenim zaročencem.
Oglej si celoten članek

15-letna polsestra Kim Kardashian Kylie Jenner se je svojim prijateljem pohvalila s fotografijo, na kateri je oblečena v črno krilo, na njej pa je podoba raperja Kanyeja Westa, ki je Kimin zaročenec. Najstnica je povedala, da je krilo nosila tako, da je bil njegov obraz na njeni ritki.

Čeprav je v zvezi z leto mlajšim Jadenom Smithom, sinom igralcev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, je raperjeva velika oboževalka. Je pa Jaden že rekel, da bi se rad odselil od doma, ker mu je s Kylie tako lepo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.