Kimina sestra odkrila njeno skrivnost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sestra Kim Kardashian naj bi bila močno v skrbeh za zvezdnico, ki naj bi jemala pomirjevalne tablete.
Oglej si celoten članek

Kimina mlajša sestra Khloe je našla tablete v Kimini sobi in se močno razburila ter sestri postavila ultimat: v treh tednih naj preneha z jemanjem ali pa bo vse povedala mami Kris in Kiminemu novemu ljubimcu Kanyeju Westu. "Jemlje valium in uspavalne tablete. Nazadnje je te tablete pila, ko se je razšla z Reggijem Bushom pred dvema letoma," je povedal neimenovani vir blizu družini.

Kim naj bi sicer posegla po tabletah zaradi pritiska javnosti, ki je sledil razhodu z njenim nekdanjim možem, Krisom Humphriesem, ter številnih poslovnih obveznostih. "Začelo se je z nekaj uspavalnimi tabletami, vendar bi jo to lahko vodilo v odvisnost od tablet, kar jo skrbi," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.