Kimina zadnjica bo šla na 'popravilo'

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bo popravek plačal Kanye West?
Oglej si celoten članek

Odkar so se na internetu pojavile fotografije zadnjice Kim Kardashian, prekrite s celulitom, naj bi Kanye West, njen mož, razmišljal o lepotni operaciji. Prvič, odkar sta skupaj, jo podpira, da bi šla pod nož in si popravila zadnjico, saj je zelo jezen, da so v javnost pricurljale fotografije njene zadnjice takšne, kot je. "Bil je ponižan in jezen, ko je na spletu zagledal tiste fotografije. Kanye se je na vso moč trudil, da bi bile na spletu le lepe fotografije Kimine zadnjice, zdaj pa je vse šlo po zlu. Ne more verjeti, kakšno zadnjico ima, zato jo prvič, odkar sta postala par, podpira, da si jo popravi," je povedal vir ameriškemu portalu RadarOnline.

To, da jo Kanye podpira pri lepotni operaciji je presenetljivo, saj je zadnjih nekaj let odločno proti kakršnim koli nepotrebnim posegom. Glasbeniku je namreč zaradi komplikacij pri lepotni operaciji umrla mama. Kim je že rezervirala nekaj datumov, ko bo imela različne posege – liposukcijo, oblikovanje zadnjice, vstavljanje polnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:41 28. Maj 2017.

    Itaq...je šla kanta ke u rukac ..!

  • 08:34 27. Maj 2017.

    kot bi ji na rit prpopal 20 kg vrečo krompirja.....tako nekako zgleda tale rit

  • 04:14 27. Maj 2017.

    predvsem v glavah oblikovalcev portala zurnal24, da o publiki ne govorimo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.