Kingovo ženo našli nezavestno

Foto: Žurnal24 Leta 2008 se je Shawn že zdravila zaradi zasvojenosti s protibolečinskimi tablet
V hiši Larryja Kinga so te dni vnovič težave. Njegova žena je namreč konec maja vzela prevelik odmerek tablet.
Oglej si celoten članek

Dolgonogo svetlolasko Shawn Soutwick, ki je z Larryjem Kingom poročena 13 let, je 28. maja njen oče našel nezavestno na njunem domu v Utahu in nemudoma poklical reševalce.

"Verjetno je vzela preveč zdravil. Mislim, da tega ni storila nalašč. Bila je nezavestna. Udaril sem jo in vpil nanjo, na pol je odprla oči in jih spet zaprla. Sinoči sem hčer pustil tu in vse je bilo v redu. Prišel sem zjutraj, imela naj bi nek sestanek," je medicinskemu osebju pojasnil Shawnin oče Karl Engemann.

Po govoricah, da je Shawn svojega soproga prevarala s sinovim trenerjem bejzbola, sta se zakonca nedavno pobotala in prekinila ločitveni postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.