Kino na mivki

Foto: Karantanija cinemas letni kino City Foto: Karantanija cinemas letni kino City Foto: Karantanija cinemas letni kino City Foto: Karantanija cinemas letni kino City
Kino na plaži sredi mestnega vrveža si lahko privoščite v ljubljanskem Atlantisu.
Oglej si celoten članek

Včeraj je svoja vrata na plaži Vodnega mesta Atlantis odprl Letni kino City. Kino na plaži bo filmske sladokusce razvajal vse do 25. julija. Razsvetljavo so zamenjali zvezdni utrinki, kino sedeže pa mehka mivka in udobni ležalniki. Cena poletnega kino doživetja je štiri evre, vsak večer ob isti uri, 21.30, pa vas bo razveselila ena od devetih filmskih poslastic, med njimi tudi dve predpremieri:

18. julij, ponedeljek: Rango (podnapisi)
19. julij, torek: Limitless (Odklenjen)
20. julij, sreda: Paul
21. julij, četrtek: PREDPREMIERA: SUPER 8
22. julij, petek: No strings attached (Gola zabava)
23. julij, sobota: Transformerji 3
24. julij, nedelja: Fast and Furious 5 (Hitri in drzni 5)
25. julij, ponedeljek: PREDPREMIERA: Prvi maščevalec: Stotnik Amerika

Uživajte na plaži tudi v mestu! Za radovedne nekaj filmske idile v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.