Kirsten in Miranda sta svetu sporočili veselo novico

Foto: Profimedia
Čestitke!
Oglej si celoten članek

7. maja je svojega prvega otroka rodila igralka Kirsten Dunst. Z zaročencem Jessejem Plemonsom, ki ga je spoznala med snemanjem serije Fargo, sta se razveselila sinčka, katerega ime še ni znano. Njen tiskovni predstavnik je sporočil le, da je otrok zdrav in da se vsi počutijo odlično.

Foto: Profimedia Evan Spiegel in Miranda Kerr

Mamica pa je postala tudi manekenka Miranda Kerr, ki je poročena z ustanoviteljem aplikacije Snapchat Evanom Spieglom. Tudi ta par je dobil sinčka, ki sta ga poimenovala Hart. Ime je dobil po Evanovem dedku, ki je bil v San Franciscu znan odvetnik.
Miranda ima sicer že enega sina Flynna. Otrokov oče je igralec Orlando Bloom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.