Kirsten se ne sme več približati

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Kirsten Dunst je na sodišču dosegla začasno prepoved približevanja za obsedenega francoskega oboževalca.
Oglej si celoten članek

Jean Christophe Prudhon je zvezdnici poslal več kot 50 pisem, v enem izmed njih pa je zapisal, da je prodal hišo v Dijonu v Franciji, da bi se preselil v Ameriko, kjer bi ji bil bližje. Igralka je v strahu zadevo prijavila na policijo, sodišče pa je Francozu določilo prepoved približevanja Kirsten Dunst na sto metrov.

Prudhon je nekajkrat tudi priletel v Ameriko ter v avtu čakal pred zvezdničinim domom, izvedel pa je tudi naslov njene družine in se pojavil na njihovem vhodu. "Očitno je duševno bolan,“ je povedala Kirstenina mama Inez ter dodala, da je tudi njej pustil "več ducatov pisem“ za zvezdnico, ki so po njenih besedah "strah vzbujajoča in nadlegujoča“.

21.decembra bodo na sodišču odločali, ali bi Prudhonu prepoved približevanja podaljšali na tri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.