Kirstie Alley lažja za 45 kilogramov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Igralka Kirstie Alley je končno zmagala v boju s kilogrami. Zdaj jih ima kar 45 manj in pravi, da se počuti povsem prerojeno.
Oglej si celoten članek

Kirstie se za novo postavo lahko zahvali oddaji Zvezde plešejo, v kateri je sodelovala pred kratkim. Igralka je razkrila, da je s plesom in zdravo prehrano izgubila kar 45 odvečnih kilogramov. "Počutim se, kot da sem se spet rodila. Prej se nikoli nisem zavedala, kako sem bila videti, čeprav mi je bilo jasno, da moram shujšati," je povedala v nekem intervjuju.

60-letna zvezdnica je novo postavo že ponosno razkazovala na newyorškem tednu mode, kjer se je sprehodila po modni brvi oblikovalca Zanga Toija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.