Kirstie močno shujšana

Foto: FameFlynet Kirstie Alley Foto: FameFlynet Kirstie Alley Foto: FameFlynet Kirstie Alley Foto: FameFlynet Kirstie Alley Foto: FameFlynet Kirstie Alley Foto: FameFlynet Kirstie Alley
Kirstie Alley je ponovno v formi.
Oglej si celoten članek
Kirstie Alley, ki se z odvečnimi kilogrami spoprijema vse od leta 1997, ko se je ločila od igralca Parkerja Stevensona, je ponovno v formi. Igralka je uspešno shujšala leta 2011, a se je septembra letos, po koncu oddaje Zvezde plešejo, spet zanemarila. Toda tokrat se je v red spravila s svetlobno hitrostjo in se na premieri svoje serije Kirstie pojavila precej shujšana. Je vojne s kilogrami končno konec?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.