Kitajci cenzurirali Katine 3D-prsi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mnogo Kitajcev, ki so si ogledali 3D-različico filma Titanik, je kinematografe zapustilo razočaranih.
Oglej si celoten članek

Iz filma so namreč izrezali del prizora, v katerem Kate Winslet gola pozira Leonardu DiCapriu. Medtem ko se v izvirniku Katine gole dojke zelo dobro vidijo, so Kitajci v 3D-različici igralko pokazali le do vratu. "Gole prizore smo izrezali, ker so 3D-učinki tako resnični, da bi verjetno veliko gledalcev stegnilo roke in bi tako zmotili druge gledalce," so sporočile kitajske oblasti.

Nič čudnega torej, da se je marsikateri Kitajc počutil ogoljufanega. "Petnajst let sem čakal, in to ne na 3D ledene gore," je na spletu zapisal eden od njih.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.