Kitajci izdelali najtanjši kondom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kitajski proizvajalec je izdelal najtanjši kondom iz lateksa, ki je debel le 0,036 milimetra, je danes sporočila Guinnessova knjiga rekordov.
Oglej si celoten članek

Kondom, imenovan AONI, ki ga je izdelalo podjetje iz Guangzhoua, je s tem podrl rekord, ki so ga imeli prej v rokah Japonci. Njihov kondom je v debelino meril 0,038 milimetra.

Kitajsko podjetje izdela 200 milijonov kondomov na leto, večino pa jih prodajo na domačem trgu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:31 21. Februar 2014.

    Je pa res, da so SAGAMi brez latexa,...

  • 07:30 21. Februar 2014.

    Žal to ne drži, avtor članka, preveri podatke. Najtanjši kondomi na svetu so še vedno SAGAMi, 0.02 mm, zastopniki celo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.