Kitajci posneli duha princese Diane

Kitajski turisti so med obiskom neke škotske cerkve posneli video, na katerem so kasneje opazili podobo, ki močno spominja na tragično umrlo princeso Diano.
Oglej si celoten članek

Kitajski turisti so po vrnitvi domov med pregledovanjem posnetkov s potovanja na Škotskem med posnetim materialom v oknu neke cerkve v Glasgowu zagledali podobo, ki močno spominja na pokojno britansko princeso Diano, in ostali popolnoma šokirani. Med snemanjem posnetka namreč niso opazili ničesar nenavadnega.

Sicer je težko reči, ali gre le za optično iluzijo ali prikazen, vendar so posnetek nato poslali strokovnjaku za paranormalno Michaelu Cohenu, ki ga je označil za eno najbolj popolnih paranormalnih podob, ki jih je kdaj videl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.