Kitarist Siddharte poškodovan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Primož Benko, kitarist in spremljevalni vokal skupine Siddharta, si je na otroškem igrišču poškodoval roko, ker je želel zaščititi hčerko Elizo.
Oglej si celoten članek

"Dobro je upoštevati navodila ... otroško igrišče je za otroke," nam je s povito roko zaupal Primož Benko. Do nesreče je prišlo, ko je želel zaščititi svojo še ne dveletno hčerko Elizo in je ob tem padel z gugalnice. Očka in pol!

"Mavca nimam, le roka mora počivati. Upam, da bo čim prej vse po starem. Kitari se mi ni potrebno odpovedati, sem zlobiral, da še smem početi stvari," pravi Primož, ki se s Siddharto vneto pripravlja na izid nove plošče in DVD-ja, na katerem bodo posnetki z velikega koncerta v Stožicah. Projekt bo na policah že v mesecu ali dveh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:35 21. September 2011.

    TO PA JE NOVICA DNEVA! Dajte še napisat novico o moji sosedi Šemsi, ki se je urezala med lupljenjem krompirja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.