Kje boste jutri že lahko smučali?

Foto: Andraž Sodja gorenjska16.04.08...krvavec...sneg...smucisce...smucarji...smucanje...foto: andr
Na Voglu bo letos cel kup novosti, tudi nova vlečnica.Smučarje in deskarje bo ta konec tedna gostila tudi Rogla.Smučišče Golte bo med prvimi odprtimi smučišči letošnje sezone.
Oglej si celoten članek

Na Krvavcu letošnjo smučarsko sezono začenjajo to soboto, 30. novembra. Za obratovanje bosta pripravljeni štirisedežnica Tiha dolina in šestsedežnica Vrh Krvavca, odprte pa bodo proge 1, 6, 17 in 18.

Kot kaže, boste lahko kmalu smučali tudi na Voglu, saj je tam trenutno 70 centimetrov snega. "Glede začetka obratovanja se bomo odločili do srede. Če bo vremenska napoved ugodna in bodo tehnični pogoji izpolnjeni, bi del smučišča odprli za konec tedna (30. novembra in 1. decembra), od 7. decembra pa bi vsak dan obratovali," nam je povedal Boštjan Mencinger, predsednik uprave Žičnice Vogel Bohinj. Konec tedna bo svoje smučišče odprla tudi Rogla, po belih strminah pa se boste lahko spuščali tudi na Golteh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:15 29. November 2013.

    torej ŽE smučati ne moremo še nikjer pri nas :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.