Kje boste našli najlepše vreme

Foto: Profimedia Manjimup, Avstralija Foto: Profimedias Zahodna obala, Južna Afrika Foto: Profimedia Adelaide, Avstralija Foto: Profimedia San Diego, Kalifornija Foto: Profimedia Lizbona, Portugalska Foto: Profimedia Barcelona, Španija Foto: Profimedia Sassari, Sardinija Foto: Profimedia Casablanca, Maroko Foto: Profimedia Las Palmas, Kanarski otoki Foto: Profimedia Viña del Mar, Čile
Ameriški pisatelj in fotograf Ed Darack je sestavil seznam krajev, kjer naj bi vladalo najlepše vreme na svetu.
Oglej si celoten članek

Čeprav nekaterim osebam bolj ustrezajo hladnejše temperature, nekaterim bolj vlažna klima, drugi pa prisegajo na vročino, je Darack prepričan, da obstaja univerzalno vreme, ki blagodejno vpliva na vse.

Že več študij je potrdilo, da se ljudje najbolje počutijo in so najbolj učinkoviti, kadar se temperature gibajo okoli 20 stopinj, vlažnost zraka pa pri 50 odstotkih. Pri idealnem vremenu ni vetra, oblakov ali neviht, še pravi fotograf, ki je sestavil seznam krajev, kjer naj bi vladalo popolno oziroma skoraj popolno vreme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.