Kje je največ nudistov?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nudizem je vse bolj priljubljena oblika uživanja na soncu, kar potrjuje tudi dejstvo, da veliko turističnih krajev iz vsega sveta vse več sredstev vlaga v razvoj nudističnega in naturalističnega turizma. Kateri narod najbolj prisega na sončenje brez krpic?
Oglej si celoten članek

Angleška spletna stran za raziskave Harris Interactive odkriva, da je med nudisti največ Nemcev. Ti so raziskovalcem zaupali, da med vsemi oblikami dopusta najbolj uživajo v poležavanju na plaži, užitek pa je še toliko večji, če v tem lahko uživajo goli.

Raziskava, v kateri je sodelovalo 8.599 oseb iz 21 držav, je na drugo mesto nudistične lestvice uvrstila Špance, na tretje pa Indijce, ki sicer veljajo za zelo tradicionalne. Prvim trem sledijo Švedi, Mehičani in presenetljivo Američani, ki sicer nudizem na svojih plažah prepovedujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.