Kje je naraščaj?

Foto: Flynet Shakira Foto: Flynet Shakira Foto: EPA kijev olimpijski stadion shakira Foto: Flynet Shakira Foto: Youtube Shakira igra golf
V začetku junija se je v medijih pisalo, da naj bi bila Shakira v blaženem stanju, trebuščka pa še od nikoder ...
Oglej si celoten članek

Španski mediji so se v začetku junija razpisali, da bo ljubezen med kolumbijsko pevko Shakiro in španskim nogometašem Gerardem Piquèjem obrodila sadove, saj naj bi zvezdnika pričakovala svojega prvega otroka. Namigovanja so se pojavila zaradi pevkinih širokih oblačil in odpovedi koncerta v Almerii. Par novice takrat ni zanikal, niti potrdil. Vendar je skoraj pol leta kasneje jasno, da iz te moke ne bo kruha. Shakira je namreč ta teden na hollywoodskem pločniku slavnih dobila svojo zvezdo in se dogodka udeležila s popolnoma ploskim trebuščkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.