Kje pokadijo največ cigaret?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Rekorderji v pokajenih cigaretah na leto so Srbi, je pokazala nedavna raziskava. Sledijo jim Bolgari, Hrvati so se uvrstili na sredino lestvice, Slovence pa je raziskava izpustila.
Oglej si celoten članek

S kar 2.861 cigaretami na leto na osebo so rekorderji med kadilci Srbi, je pokazala raziskava, ki jo je naredil Wall Street Journal. Z 2.822 pokajenimi cigaretami jim sledijo Bolgari, z 2.795 so tretje mesto na lestvici zasedli Grki, četrto pa Rusi, ki pokadijo 2.786 cigaret.

Na sredino lestvice so se uvrstili Hrvati, ki pokadijo 1.621 cigaret na leto, Slovence pa je raziskava žal izpustila.

Najmanj cigaret naj bi pokadili v Etiopiji, Čadu, Kamerunu in Indiji, kjer je število pokajenih cigaret na leto na osebo manjše od 100.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.