Kje praznujejo slavni?

Foto: Žurnal24 Paris in Nicky sta Havaje zamenjali za Las Vegas.
Če želite praznovati s slavnimi, je letos prava destinacija Las Vegas.
Oglej si celoten članek

Med zvezdami, ki silvestrujejo v Las Vegasu, je tudi najslavnejša hotelska dedinja Paris Hilton, ki je s seboj pripeljala tudi sestro Nicky. Paris zabava zbrano družbo v hotelu Luxor, medtem ko goste v sosednji igralnici Caesar Palace zabava Pamela Anderson, ki se še vedno ni odločila ali se bo ločila ali ne. Las Vegas je izbral tudi raper Jay Z, ki si je silvestrski večer izbral za otvoritev svojega novega kluba 40/40 v hotleu Palazzo. S svojim petjem goste razveseljujejo Mariah Carey, Avril Lavigne, Lil John in Backstreet Boys, seveda ne vsi na istem mestu.

Na Floridi, natančneje v Miamiju, se zabava pevka Ashlee Simpson, bolj poznana kot mlajša sestra Jessice Simpson, ki je s seboj pripeljala fanta Peta Wentza. Oskarjevka Jennifer Hudson poje zbranim v luksuznem hotelu Setai, medtem ko zabavo povezuje Dylan McDermott. Najdaljšo noč preživljajo v Miamiju tudi Mandy Moore, Kristen Bell, Jeremy Piven, Dax Shepard in Shannon Elizabeth.

Mnoge zvezdnike v New York pritegne slavno spuščanje krogle na Times Squaru. Množica uživa v ritmih Lennyja Kravitza, Alicie Keys, Miley Cyrus, Carrie Underwood in skupine Velvet Revolver. Prisotni so tudi Carson Daly, Joel Madden in Ryan Seacrest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.