Kje se skriva zmagovalec šova Slovenija ima talent?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
O Jerneju Kozanu, lanskoletnem zmagovalcu šova Slovenija ima talent, ni veliko slišati …
Oglej si celoten članek

Kaj počne Jernej Kozan, ki je lani s plesom navdušil Slovenijo in postal prvi moški, ki je zmagal v šovu Slovenija ima talent? O mladeniču že lep čas ni bilo slišati veliko, kar pa ne pomeni, da je počival.

"Ravnokar sem prišel z evropskega prvenstva, kjer sem tekmoval v "electric boogieju". Na rezultat sem bil zelo ponosen, saj sem med dvainpetdesetimi nastopajočimi dosegel 6. mesto, kar pomeni, da mi je eno mesto zmanjkalo do finala,“ nam je zaupal Jernej, ki sicer veliko nastopa tudi po Sloveniji in se izobražuje za trenerja. "To poletje bom po vsej verjetnosti nastopil v dveh videospotih. Konec julija se imam namen odpravit v Novaljo na delavnico, kjer bosta učila svetovno znana plesalca Les Twins.“

Če bi tudi vi radi pokazali svoj talent, se prijaviti. Predizbori so v polnem teku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.