Kje so psom prijazne plaže?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Sloveniji je plaž, na katerih bi se lahko okopal tudi vaš kosmatinec, malo. Izjema so divje plaže in plaži ob kampih v Portorožu v Seči in Strunjanu.
Oglej si celoten članek

Posebnih pasjih plaž nimamo, bo pa “psom prijazna plaža” od julija plaža v Izoli. Kot pravijo na izolski občini, območje še ne bo posebej urejeno, v prihodnje pa želijo plažo spremeniti v prvo pasjo plažo v Sloveniji, kjer bodo med drugim živalim zagotovljene senca in posodice za vodo.

Kopališče je desno od obalnega zidu, v prihodnjih dneh pa bo tudi ustrezno označeno s tablo,” dodajajo.Nam najbližja pasja plaža je sicer v italijanskih Miljah. Imenuje se Fido Lido, je ograjena, ima pasje prhe in zagotovljeno senco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.