Kje živijo ženske z največjimi prsmi?

Foto: Žurnal24 (Foto: www.targetmap.com)
Po tem, ko so na spletni strani targetmap.com objavili karto, ki razkriva, kje živijo moški z največjimi penisi, je zdaj na vrsti nežnejši spol. Objavili so zemljevid, ki kaže, kje živijo najbolj prsate ženske.
Oglej si celoten članek

Podatki na zemljevidu razkrivajo, da ženske z največjimi prsmi živijo v severnih državah, natančneje, v Skandinaviji in Rusiji. Večina tamkajšnjih prebivalk naj bi najpogosteje zapolnila košarico E ali več.

 

Ženske na Balkanu ne zaostajajo prav dosti, saj so njihove prsi velike za košarico D. S to se lahko pohvalijo Hrvatice, Bosanke in Bolgarke, prsi Slovenk pa se najpogosteje skrivajo v košarici C. V isti koš spadajo tudi Srbkinje in Albanke.

 

Kje na svetu pa najdemo ženske z najmanjšim ponosom? Te živijo v nekaterih afriških državah, v Peruju in Boliviji, največ pa jih je na Kitajskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.