Kjer je življenje, tam je Mattoni

Foto: Mattoni Mattoni mineralna voda Foto: Mattoni Mattoni mineralna voda
Mattoni predstavlja popolnoma novo dimenzijo druženja, zabave in osvežitve. Mineralna voda, ki se med svojo potjo po globinah neokrnjene narave oplemeniti z edinstvenim okusom in zdravju koristnimi minerali, bo prebudila vašo strast do življenja.
Oglej si celoten članek

Privoščite si jo ob vašem najljubšem obroku, popoldanski kavici v družbi bližnjih ali z njo pripravite osvežilen brezalkoholni koktajl za vaše prijatelje. Mattoni bo popestril vaše družabne in kulinarične užitke.

Poudarite okus kave

Voda ima pri uživanju kave zelo pomembno vlogo. Mnogi baristi priporočajo, da bi si morali namesto kozarca vode ob kavi privoščiti dobro mineralno vodo. Voda iz pipe namreč praviloma vsebuje klor, ki ovira razvijanje pristnega okusa kave v ustih. Mineralna voda Mattoni, po drugi strani, ima senzorične lastnosti, ki bodo izboljšale vaše doživetje ob pitju kave. Kozarec vode Mattoni spijte pred kavo, da očistite brbončice. Tako bosta okus in aroma kave bolj polna in intenzivna. Kozarec spijte tudi po kavi, da telo ustrezno hidrirate in nadomestite tekočino, ki jo kava kot naraven diuretik izloči iz vašega telesa.

Osvežitev in zabava

Prvi sončni dnevi v letu in višje temperature prinašajo tudi čas za prijetno osvežitev z brezalkoholnimi koktajli. Ti so vse prej kot dolgočasni napitek. So domiselne, osvežujoče in nizko kalorične pijače, ki bodo poživile vaše poletno druženje s prijatelji. Mattoni, s svojo uravnoteženo sestavo mineralov in odličnim okusom, je idealna izbira. Prepustite svoji kreativnosti prosto pot, presenetite svoje goste s skrivnostnim napitkom in uživajte. Mat&Toni, skrivnosten ingverjev koktajl, bo v vašem telesu prebudil vrelec zabave.Zmagovalec svetovnega prvenstva v mešanju brezalkoholnih koktajlov Mattoni Grand Drink 2011. Recept poiščite tukaj.

Privoščite si Mattoni

Zaradi uravnotežene vsebnosti magnezija, kalcija, kalija in drugih mineralov, ki blagodejno vplivajo na vaše telo, je mineralna voda Mattoni primerna za vsakodnevno pitje. V Sloveniji je na voljo v negazirani in gazirani obliki, poiščete jo lahko v trgovinah, kavarnah, barih in restavracijah.
Več o vodi tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.