Klakočarjevo kritizirajo, njo pa kujejo v zvezde

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Eva Irgl ve, kako se obleči za svojo funkcijo.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se ljudje osredotočajo na Urško Klakočar Zupančič, ki "razburja" z rdečimi salonarji, pozabljamo na poslanke, ki pa modno navdihujejo. 

Na nedavni državni praznik, ko je bila Urška malo preveč razigrana in so jo zato tudi kritizirali, je Eva Irgl (neopazno) blestela. Na svojo premišljeno izbrano opravo je opozorila sama, na svojem Instagramu.

Style.Over.Net je Evo zato uvrstil med znane Sloevnke z največ poletnega sila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • F16
    08:36 1. Julij 2022.

    "Dress code" v parlamentu oz. na funkcijah zaželjen glede na posel. Kot ima delavec v tovarni zaščitno obleko je prav, …

  • 15:49 30. Junij 2022.

    vsaka nadaljna razprava bi bila v posmeh demokracije, pač ni poslancev opozicije in vse bodo delali po svoje, se pravi …

  • 15:45 30. Junij 2022.

    zaradi mene , če hodijo v rdečih štiklih v ledru, lateksu, razuzdano in pohotno oblačeni ali tudi ne tetovirani ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.